1. Какво е работното ви време?

Работим всеки ден от понеделник до неделя, без почивен ден. Работим и във всички празнични дни. Миналата година почивахме единствено на Коледа. 🙂 В зависимост от сезона:
-  от 9:00 до 21:00 часа през летния сезон от май до октомври и
-  от 9:00 до 20:00 часа през зимния сезон от ноември до април.

2. Правите ли доставки извън град София?

Доставки правим на цялата територия на град София, включително и селата, които се намират около града. За съжаление все още не правим доставки в други градове, но работим здраво и се надяваме в бъдеще да се похвалим с разширена мрежа за доставки.

3. Какви са възможностите за плащане при онлайн поръчка и във физическия магазин?

В търговския обект може да заплатите както кеш, така и чрез ПОС терминал.

 Когато поръчвате онлайн Вие може да заявите:

Плащане чрез наложен платеж при доставка

            Плащане с ПОС терминал при доставка

            Предварително заплащане директно с кредитна или дебитна карта чрез Stripe

4. Кога ще има праскови? 😀

Първите праскови зреят около 15 юни, а последните около 15 октомври. Цели 4 месеца може да се наслаждаваме на това така любим и вкусен плод.

5. До колко време пристигат доставките след направена поръчка?
  • Стараем се средното време за доставка да бъде между 1,5 и 2,5 часа. Разбира се трудно е да се каже, тъй като това зависи от много различни и специфични фактори. Разбира се всеки може да си избере конкретен диапазон за доставка, в който може да очаква своята поръчка. По този начин се стремим да дадем на всеки един наш клиент спокойствие и свобода да планира своето ежедневие по-правилно и оптимално.
  • За близките квартали до нашия магазин се стараем доставяме продуктите за около 60-90 минути. За по-далечните квартали времето се увеличава на 120 - 150 минути.
  • Има моменти, когато имаме изключително голямо натоварване и за целия ден или за определени часови слотове. В този случай със сигурност ще се свържем с Вас възможно най-рано, за да Ви информираме, че ще има известно забавяне или подраняване.
6. Продуктите стават ли за захранване на бебе?
Ние гарантираме, че всички плодове и зеленчуци, произведени от нас или наши съседни градини в околността на село Гавраилово са изключително чисти и подходящи за захранване на вашето бебенце. Продуктите, които взимаме от други търговци или вносители и които няма как да произвеждаме ние в нашите географски ширини или не са в сезона си, измерваме за нитрати и гарантираме, че те са със съдържание по-ниско от допустимо. Ако има такива продукти, които може да превишат минималното количество или нормата, ние ще Ви посъветваме към какво да се насочите. Затова, ако имате конкретни и специфични предпочитания, винаги сте добре дошли да ни питате, да си поговорим и да обсъдим най-важното! 🙂 Така че - ДА - плодчетата и зеленчуците за подходящи за захранване на бебе. (съвсем скоро и ние ще сме тази графа - с бебетата, така че ние ще сме водещия пример).
7. Каква част от продуктите се произвеждат от вас?
  • През 2018 година, когато стартирахме 100 % от продукцията, която предлагахме беше наше производство. Все пак именно това беше идеята и мисията, с която започнахме това начинание. Смело можем да кажем, че то към днешна дата е осъществено! 🙂 Тогава все още никой не ни познаваше и не успявахме да пласираме всичко, което произвеждахме.
  • През 2019 година развихме доста дейността, но за съжаление, не можехме да си позволим да работим постоянно в магазина, тъй като доходите не стигаха и трябваше да работим и на втора работа. През тази година успяхме да пласираме почти всичко, което произвеждахме с малки изключени в пикови моменти, когато дадени плодове или зеленчуци узряват бързо. Дори и добавихме някои продукти от други стопани, наши приятели и познати от нашето и съседните села.
  • През 2020 година всичко беше много по-различно. Започваме с това, че стартирахме дейност още през месец март, когато нямаше никакви сезонни български продукти. В допълнение отворихме нашия физически магазин, който поддържахме до тогава, за постоянно и започнахме да правим доставки. Доставките първо бяха за най-близките квартали, но много бързо започнаха да ни пишат хора от всички квартали на София и увеличихме зоните за доставка за цяла София. Тези няколко предпоставки създадоха условия за в пъти по-голямо търсене и необходимост от много повече продукция. Това ни мотивира да се организираме и освен 100% от нашата лична продукция добавихме плодове и зеленчуци от още много други малки местни производители от Сливенския регион, с които се познаваме от дълги години като колеги в този отрасъл. По този начин се превръщаме освен в производител на много от продуктите, така и в доставчик на още куп други свежи, качествени и селектирани плодове и зеленчуци. Освен продуктите от Сливен през лятото, вече имаме също така и много други хранителни продукти в нашия хранителен магазин.
  • През 2021 година можете да очаквате от нас още повече, по-разнообразни и по-качествени плодове и зеленчуци от Сливенския край. Вече успяваме смело да кажем, че реализираме изцяло нашата продукция от над 80 декара обработваеми насаждения и площи в нашия магазин. Също така тази година ще опитаме да помогнем за подобна реализация за продукцията на много други стопани.
    Крайната дума ще оставим на всички вас, които успявате да се докоснете до плодовете, зеленчуците и всички останали хранителни продукти, които предлагаме.
8. Мога ли да се абонирам за Вас и да получавам желаните продукти всяка седмица, тоест да не поръчвам постоянно, а чрез абонамент да ми доставите продуктите до вкъщи?

ДА, абсолютно! Това ще бъде нашата основна задача за летния сезон. Очаквайте съвсем скоро сезонните предложени, които ще можете да разгледа на нашия уебсайт. Междувременно можете да се запишете за нашия бюлетин, за да можете да получавате първи информация за стартирането на абонаментите и за новите ни продукти.